Loading... Please wait...

Termeni si conditii

   Securitate și Confidențialitate:

 Pentru a putea procesa comenzile, colectăm date cu caracter personal. 
Conform Legii Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii Nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ne asumăm obligația de a administra în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau despre o altă persoană.

Va asiguram ca datelor dumneavoastră cu caracter personal folosite la inregistrarea comenzilor ,

  NU VOR FI NICIODATĂ VÂNDUTE SAU ÎNCHIRIATE CĂTRE TERŢI, SUB NICI UN MOTIV .

 

  Termeni si conditii


Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
SC TrackSport SRL functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei Romaniei in vigoare.
SC TrackSport SRL nu raspunde pentru eventualele greseli de tipar, preturi sau caracteristici ale produselor.

Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.rossignol.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, OG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Protectia Datelor Personale

Datele personale solicitate de SC TrackSport SRL pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai in scopul in care ti-au fost solicitate.
Informatiile obtinute de la tine nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc.
decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor tale, inregistrarea si autentificarea pe www.rossignol.ro implica o parola. SC TrackSport SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele tale personale.


Obligatiile Tale De Inregistrare

In utilizarea serviciului, ca si utilizator, esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si esti de acord sa furnizezi aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de tine, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.


Conditii de returnare

Ai dreptul sa ne notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
In concluzie, poti returna produsele cumparate (dupa ce ne-ai anuntat in prealabil), in ambalajul original, cu etichetele intacte si fara a prezenta urme de uzura, insotite de bonul fiscal, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala ta, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC TrackSport SRL va inlocui produsele returnate cu alte produse de aceeasi valoare, alese de tine, in cel mult 14 zile.
Produsele inlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de tine.
In cazul inapoierii contravalorii, se va proceda in felul urmator – dupa inapoierea produsului/produselor contravaloarea acestuia/acestora (exceptand taxele de transport) se va face prin mandat postal (la adresa din buletinul celui care a plasat comanda) in termen de 5 zile lucratoare de la data livrarii coletului la sediul SC TrackSport SRL.

In cazul in care produsele returnate ajung la sediul SC TrackSport SRL in ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, rupturi, etichete sau accesorii lipsa si fara bon fiscal / factura, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului.

Plata Si Livrarea

Pretul produselor afisat pe site este in lei (TVA inclus).
Transportul se face prin Fan Courier si este GRATUIT pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 ron.
Pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 ron , pretul transportului este 20 ron.Plata se face prin ramburs (plata produsului si a transportului in numerar (lei) la livrare agentului Fan Courier.

Confirmarea comenzii

Dupa efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic pe numarul introdus la datele personale din contul tau, ca apoi livrarea sa se faca la adresa de livrare completata de tine in formularul de comanda sau la adresa de livrare comunicata telefonic (in cazul in care difera de cea din formularul de comanda).


Comanda NU va fi livrata decat dupa contactarea telefonica.
In cazul in care numarul de telefon introdus de tine in pagina userului cu care te-ai inregistrat pe site nu este corect, vei fi contactat prin e-mail. In cazul in care nu raspunzi nici la telefon, si nici la e-mail in termen de 3 zile comanda va fi anulata.

In situatia in care anumite produse nu mai sunt disponibile in stoc , SC TrackSport SRL isi rezerva dreptul de a refuza comenzi fara motive , sau de a oferi un termen de livrare cu care cumparatorul sa fie de acord.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Termenii si conditiile prezente pot fi oricand modificate fara preaviz.Sign up to our newsletter


Connect with us: Facebook YouTube